Betondingen breidt uit!

  • Geplaatst op
  • Door Betondingen
Betondingen breidt uit!

Betondingen, een inmiddels bijna 15 jaar bestaand familiebedrijf, staat aan de vooravond van een spannende nieuwe fase. Met trots kunnen we aankondigen dat we ons huidige pand op nummer 10 zullen uitbreiden naar het naastgelegen nummer 12. Deze uitbreiding biedt ons de kans om onze productiecapaciteit te vergroten en de algehele efficiëntie van ons bedrijf te verbeteren.

Op naar een optimaal productieproces

Op dit moment bevinden onze productie en het warehouse/expeditie zich in één pand. Met de uitbreiding naar nummer 12 kunnen we de productie verplaatsen naar het nieuwe pand, waardoor we beter gebruik kunnen maken van de beschikbare ruimte. Hierdoor zal het productieproces beter gestroomlijnd worden.

Een volwaardig nieuw kantoorgedeelte en afhaalbalie

Naast de productieverplaatsing naar het nieuwe pand, brengt de uitbreiding nog een belangrijke verbetering met zich mee: een volwaardig kantoorgedeelte. Tot nu toe maakten we gebruik van losse tijdelijke kantoorunits, maar met de toevoeging van nummer 12 is dit verleden tijd. Het nieuwe kantoor biedt een comfortabele en professionele werkomgeving voor al onze medewerkers, wat de werkvreugde en productiviteit ten goede komt.

Een ander groot voordeel is de komst van een heuse afhaalbalie. Dit maakt het voor onze klanten eenvoudiger en sneller om hun bestellingen af te halen. De routing op ons terrein zal door deze ontwikkeling ook aanzienlijk verbeteren. Door eenrichtingsverkeer in te voeren, waarbij we het terrein op nummer 12 betreden en via nummer 10 weer verlaten, zorgen we voor een soepele doorstroom. Dit voorkomt opstoppingen en maakt het voor iedereen een stuk prettiger en efficiënter.

De impact op onze medewerkers

Onze medewerkers vormen het hart van Betondingen, en hun welzijn staat voorop. Met de nieuwe kantoorruimte bieden we hen een comfortabele werkplek waar zij hun werk met plezier en efficiëntie kunnen uitvoeren. Een aangename werkomgeving draagt bij aan een hogere tevredenheid en motivatie onder het personeel, wat uiteindelijk resulteert in betere resultaten voor ons bedrijf en onze klanten.

Daarnaast zal de verplaatsing van de productie naar een eigen pand ervoor zorgen dat de werkdruk beter verdeeld wordt. De nieuwe indeling zorgt voor duidelijkere werkprocessen en minder onderbrekingen, wat de productiviteit ten goede komt. Het is een win-win situatie voor zowel onze medewerkers als onze klanten.

De toekomst van Betondingen

Met deze uitbreiding zetten we een belangrijke stap richting de toekomst. Betondingen is altijd een bedrijf geweest dat gericht is op groei en verbetering en deze uitbreiding is daar een perfect voorbeeld van. We blijven ons inzetten om de beste producten en diensten te leveren aan onze klanten, en met de verbeterde faciliteiten en capaciteit kunnen we dit nog beter doen.

We verwachten dat de volledige transitie naar het nieuwe pand ongeveer een half jaar in beslag zal nemen. In deze periode zullen we hard werken om alles op de rit te krijgen en ervoor te zorgen dat de overgang zo soepel mogelijk verloopt. We kijken ernaar uit om de vruchten van deze uitbreiding te plukken en onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Kortom, de uitbreiding van Betondingen naar nummer 12 is een spannende ontwikkeling die ons in staat stelt om te groeien en te verbeteren. Het biedt voordelen voor zowel onze medewerkers als onze klanten en zet ons bedrijf op een sterke voet voor de toekomst. We zijn trots op wat we tot nu toe hebben bereikt en kijken vol vertrouwen uit naar deze nieuwe fase in ons bedrijf.